Leave Your Message
Tala Fou Categories
Tala Fou Fa'apitoa

Ose A'oa'oga Fau Fale'ie Tulaga Fa'atama, Ua Lava Lenei Mataupu mo Tagata Tautolauapi

2023-12-14

𝐒𝐭𝐞𝐩❶

Filifili se nofoaga mafolafola e fai ai se fale'ie i fafo. E tatau ona faamama le eleele. Tuu le faleie i totonu i luga o le eleele. Aveese pou o fale'ie gaugau, fa'asa'o ta'itasi, ma fa'afeso'ota'i i se pou umi. Mulimuli i faatonuga i le tusi lesona e fa'aulu ai.

Camping Novices (1).jpg


𝐒𝐭𝐞𝐩❷

A mae'a ona fa'aulu uma pou e lua, e mafai ona e fa'aofi le tasi pito o pou ta'itasi i totonu o le pu la'ititi i le tulimanu o le fale'ie, ona galulue fa'atasi ai lea o tagata e to'alua, taofi pito e lua, ma tulei le pou i totonu, ina ia mafai ai ona fa'amau le fale'ie. faaofuofu. Tulai i luga seia tuu isi ulu i totonu o pu laiti. A mae'a ona fa'aofi i ai, ona fa'atutu lea o le fale'ie.

Tolauapiga Novices (3).jpg


𝐒𝐭𝐞𝐩❸

Mulimuli ane ua oo i le taimi e faapipii ai le faleie i fafo. Tuu le faleie i totonu i totonu o le faleie i fafo matala. I lenei laʻasaga, e tatau ona e faʻalogo i faitotoʻa o faleʻie i totonu ma fafo e tatau ona tuʻufaʻatasia, a leai o le a le mafai ona e ulufale i totonu e tusa lava pe uma ona faʻatutuina. O tulimanu e fa o le fale fetāfa'i i totonu e tutusa ma fa'atautau tulimanu e fa o le fale 'ie. I nisi faleie, o tulimanu e fā o le faleʻie pito i tua ua tuituiina foʻi i fao eleele i tulimanu e fā o le faleʻie i totonu. Va'ai pe i ai ni mama tautau i totonu o le fale'ie pito i fafo e mafai ona fao i fao eleele. Ia mautinoa o loʻo faʻapipiʻi foʻi le faleʻie pito i fafo. E fa'atupula'ia ma e iai se mamao mai totonu o le fale'ie.

Camping Novices (4).jpg


️𝐒𝐭𝐞𝐩❹

E iai fo'i ni maea i luga o le fale'ie. Ioe, o maea e i ai iina mo se mafuaaga. E fa'aaogaina e fa'amalosia ai le fale'ie. Ae peitai, afai e leai se matagi malosi, e le mafai ona e faaaogaina. Ae o tagata e pei o aʻu e le lagona le saogalemu e aunoa ma le tosoina o maea ma le moe e tatau lava ona toso i luga. Le mea sili, pe a malulu le tau i le po, e mafai foi ona e faʻaogaina fao eleele e toso ai le maea. E le faigata ona toso le maea, tau lava o le toso lelei.

ato moe i fafo (3).jpg